Leszögezem az elején, nagy rajongója vagyok az internetes vásárlásnak. Óriási a választék, átlátható a kínálat, meg sem kell mozdulni érte, nincs tömegnyomor, és általában az árak is alacsonyabbak. Rengeteg szuper dologhoz lehet így hozzájutni, de vannak olyan termékek is, amiért jobban teszed, ha mégis inkább egy szaküzletbe zarándokolsz. Mutatok néhányat.

1. Menyasszonyi ruha

Az esküvői iparág óriási haszonkulccsal dolgozik itthon és világszerte, ezért kézenfekvő, ha valaki azzal próbál meg spórolni, hogy egy olcsó webshopból, mondjuk Kínából rendeli meg a ruháját. Ráadásul óriási a kínálat, a fodrostól kezdődően az egyszerű szabásún át van itt minden, a szivárvány gyakorlatilag minden színében. De ha pusztán a webshopba felrakott képek alapján döntesz, könnyen így járhatsz:

Kép forrása: TBDress - Fail Facebook oldal

Az ebből a helyzetből adódó pofára esés egyébként rendkívül jellemző itthon is: A jelek szerint rengeteg ismerősömnek van legalább egy olyan barátnője, aki azzal szívott az utolsó pillanatban az esküvője előtt, hogy felhajtson egy varrónőt, aki hajlandó neki valami elfogadható göncöt varázsolni abból a rettenetes rongyból, ami ráadásul jóval később érkezett az ígértnél. Nem biztos, hogy megéri a hajtépést.