A képregények reneszánszukat élik, illetve igazából sosem mentek ki a divatból és szerintem sosem fognak, legfeljebb a hordozó változik meg majd idővel - bár az eredeti Marvel papírfüzet nyomdafestékének illatát soha, semmi nem fogja visszaadni, ebben azt hiszem nincs vita. Ettől függetlenül a szuperhősök, a krimik, a kalandtörténetek és a horror sztorik főszereplői ma már mobilos (pontosabban tabletes) alkalmazásokon keresztül is megelevenednek, illetve kitörnek a nyomda által rájuk kényszerített korlátok közül.

A különböző képregények olvasására ma már éppúgy léteznek széles körben appok, mint az e-könyvek olvasására, igazából nagy különbség nincs is ezek közt, legfeljebb csak az, hogy rajzolt sztorik a klasszikus, e-könyvek olvasására létrehozott elektronikus könyvolvasókon (mint például az Amazon Kindle) nem jelennek meg, vagy ha meg is jelennek, éppen a lényeg vész el belőlük.

Szerencsére a tabletek viszonylag jól áthidalják ezt a problémát, hiszen a nagy felbontású színes kijelzőn jól mutatnak a képregények, és míg egy könyvet hosszabb távon akényelmetlen olvasni tableten, addig egy képregénnyel ilyen probléma nincs, hiszen a műfaj nem csak a szövegek olvasásáról szól, sőt.