Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
hirdetés

PlayStationre költözik a Spotify

A Sony egykoron a Philips-szel karöltve az egész zeneipart a feje tetejére állította a CD-vel, ám a XXI. század legújabb zenehallgatási, zenefogyasztási trendjeit már jóval kevesebb sikerrel tudta meglovagolni a cég. Mindezt úgy, hogy a japánoké egyben a világ egyik legnagyobb zenekiadója, és van is online zenestreaming-szolgáltatásuk - aminek a szerepét most egy 2006-ban alapított, jóformán még most is startupként kezelt szolgáltatás, a Spotify veszi át.

A Sony bejelentett ugyanis, hogy a Music Unlimited nevű, egyébként hazánkban nem elérhető online zeneszolgáltatás helyett tavasztól a Spotify által kiszolgált PlayStation Music fog zenélni a PlayStation játékkonzolokon, valamint az Xperia tableteken és okostelefonokon. A zenéket reklámok nézegetése ellenében ingyenesen is lehet majd streamelni az eszközökre, de elvileg a meglévő prémium előfizetésekkel is be lehet majd jelentkezni a rendszerbe, ami jó hír a szolgáltatás korábbi, lelkes felhasználóinak.

A magyar felhasználóknak ez azért kifejezetten jó hír, mivel a Sony-féle Music Unlimitedet máig nem tudta importálni Magyarországra a cég, ezzel szemben a Spotify évek óta elérhető itthonról, a hasonló méretű katalógussal rendelkező Deezerrel együtt.

A Sony és a Spotify összeborulása révén így végre a hazai PS4-tulajok is lehetőséget kapnak arra, hogy zenehallgatásra is használhassák a drága konzolt, az új generációs PlayStationnel ugyanis mindeddig az egyetlen mód a zenehallgatásra a Music Unlimited használata.



Húsz év húsz legjobb PlayStation reklámja

Hogy telik az idő, immár huszadik életévét tapossa a világ legnépszerűbb konzolmárjáka, a PlayStation, melynek valamelyik tagjára egész generációk áhítoztak. A konzol negyedik generációs változata, a PlayStation 4 éppen egy éve kapható, és persze jóval komlyabb tudással bír, mint az első kiadás. Így a PS4 legújabb trendeknek megfelelően már az egészen újszerű megközelítést képviselő megosztott játékot részesíti előnyben és folyamatos online jelenlétre ösztönöz.

Ez tehát a jelen (vagy inkább jövő?), most pedig lássuk a múltat, itt vannak az elmúlt 20 év legjobb európai PlayStation-reklámjai:



konneKTor

blogavatar

A digitális technológiák és kütyük bonyolult világa, érthetően.

Hirdetés

hirdetés

Utoljára kommentelt

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Feedek