Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
hirdetés

Hol van a közelben nudistastrand és hogyan nem égsz ott le?

Annyiféleképpen könnyítheti meg a nyaralásodat az okosmobilod, hogy el se hinnéd!

Az appok: NudeBeaches, urBeach, Surfline, My Tide Times, Beach Safety app, UV Index Widget, iTanSmart, Violet, Spotify, Apple Radio, Trover.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt! Jövő héten KUNDA, ha kérdésed van, amit én majd jól megválaszolok, azt itt tudod feltenni.Mi a franc ez a Pokémon Go és hogyan ROBBANTOTTA fel a világot?

Még csak most jelent meg, de népszerűbb, mint bármi a neten. Kipróbáltam az életveszélyes virtuális valóság játékot az életem kockáztatásával, csak hogy nektek jó legyen.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Hogyan lopják el a pucér fotód a telefonodról?

Úgy, ahogy a Facebook és LinkedIn jelszavadat is ellopták a hackerek. Nem hiszed? Itt egy oldal, megmondja, hogy a néhány százmillió jelszókárosult közt vagy-e.

Itt a remek weboldal. És iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A Brexit and Bud Spencer Show 

Rendhagyó Net izéi az EU-ból kilépő britekről (MIVAN?) és Bud Spencerről.konneKTor

blogavatar

A digitális technológiák és kütyük bonyolult világa, érthetően.

Hirdetés

hirdetés

Utoljára kommentelt

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Feedek