Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
hirdetés

Ezek lesznek a LEGMENŐBB KÜTYÜK 2017-ben!

Kapunk egy rakás hihetetlen kütyüt, ami öt éve sci-fi volt, azt most majd megveheted a boltokban.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A legjobb kütyük karira szerintem

Akármelyik geeket akarod megajándékozni, nem sértődnek meg, ha ilyesmit kapnak. Én legalábbis biztosan nem sértődöm meg!

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!

Lego Porsche 911MacBook Pro 15Microsoft Surface StudioDJI Mavic ProPhilips FidelioHP Sprocket Portable Photo PrinterBB-8 RobotGoPro Hero 5Táskák,  Samsung 850 ProSamsung T1Net izéi: Így veszi el a mobilod az autódat

Van kocsid? Akarsz egyet? Pedig nemsokára bukhatod. És még örülsz is majd neki!

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Net izéi: Így (és ezért) légy te is jó youtuber! 

Az online videózás lassan átveszi a hatalmat a tévé fölött. Nem is olyan lassan.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Net izéi: Így eliminálja a pénztárcádat a mobilod

Vastag, vagy úgy néz ki, mint egy halom szemét bőrben? Ez az app minden gondod megoldja.

Az app innen tölthető le.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A legdögösebb magyar gamercsajok

Okosak, szépen, összeraknak egy számítógépet és bármikor lenyomnak minden játékban.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Net izéi: Így segít a mobilod 200 évig élni

Elmondom, hogyan, de cserébe ígérd meg, hogy 2200-ban is nézed majd a csatornám!

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Net izéi: Ezért menők az informatikusok!

Megkapják a legjobb csajokat. Rengeteget keresnek. Ők mentik meg az emberiséget. Ők a világ urai. De ha nem lesznek a világ urai: még akkor is rengeteget keresnek.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Net izéi: Tényleg ILYEN GYORS a magyar 4G?

Egy felmérés megmondja, hol vagyunk világviszonylatban. Nem. Fogod. Elhinni.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Net izéi: Így szerezz ingyen szállásokat az egész világon

Azt hiszed, utazni drága, pedig jó szervezéssel egy tál meleg leves áráért beutazhatod a világot. Mondom, hogyan.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Net izéi: Hogyan ölhet meg a szelfi?

Több ember hal bele, mint cápatámadásba. És ha túléled: hogyan csináld jól? És mikor kezdődött ez az egész őrület?

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Iskolában puskázni mobillal?

Bármelyik dolgozaton ötöst lehet szerezni néhány mobilis trükkel. De a jó hír az, hogy nem feltétlenül csalással.

Az appok: ÓrarendiStudiezPhotomathOffice Lens AOffice Lens iOffice Lens W,
iThoughts.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Így csajozz be KORSZERŰEN!

A lányoknak mindig sokkal egyszerűbb dolguk volt, ha fel akartak szedni valakit, de az okosmobilokkal ennek VÉGE!

JingleHappnHingeTinderGroop up.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A generáció, amelyik kihal a tévé elől

A franc se akar 19:30-kor a kanapén ülni, csak mert a tévétársaság azt mondja, hogy akkor kell. Egyébként meg nem is kell!

NetflixTVGOMoziklubHBO GO.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Indul a túraszezon, vidd magaddal a mobilod!

Ha nem akarod, hogy eltévedve felfaljanak a kannibálok, vagy hogy pont a legszebb látványosságok mellett sétálj el úgy, hogy észre sem veszed őket, ezeket az appokat töltsd le!

Az appok: 52 túra 52 hét iOS52 túra 52 hét AndroidBringatúraAlltrails

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A legjobb appok, hogy senki se zabáljon fel a Szigeten!

Indul a móka, de ugye te sem akarsz éhes holland népzenerajongók vacsorájává válni?

Az Appok: Sziget Fesztivál, GlympsePeriscope, Songkick, Elsősegély iPhone,
Elsősegély AndroidSoundhound.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Így kövesd a mobilodról az Olimpiát

Le sem kell ülnöd a tévé elé, minden ott van a telefonodon. Amikor meg nincs mit nézni, játszhatsz az olimpiás játékokkal.

Az appok: Olimpia TV ((ez talán sosem fog működni, akkor a mediaklikk.hu/m4 linken tudod nézni élőben az adást), The Olympics, Rio 2016 Olympic Games, Rio 2016 Diving Champions, High Dive Hörcsögolimpia.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Hol van a közelben nudistastrand és hogyan nem égsz ott le?

Annyiféleképpen könnyítheti meg a nyaralásodat az okosmobilod, hogy el se hinnéd!

Az appok: NudeBeaches, urBeach, Surfline, My Tide Times, Beach Safety app, UV Index Widget, iTanSmart, Violet, Spotify, Apple Radio, Trover.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt! Jövő héten KUNDA, ha kérdésed van, amit én majd jól megválaszolok, azt itt tudod feltenni.Mi a franc ez a Pokémon Go és hogyan ROBBANTOTTA fel a világot?

Még csak most jelent meg, de népszerűbb, mint bármi a neten. Kipróbáltam az életveszélyes virtuális valóság játékot az életem kockáztatásával, csak hogy nektek jó legyen.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Hogyan lopják el a pucér fotód a telefonodról?

Úgy, ahogy a Facebook és LinkedIn jelszavadat is ellopták a hackerek. Nem hiszed? Itt egy oldal, megmondja, hogy a néhány százmillió jelszókárosult közt vagy-e.

Itt a remek weboldal. És iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A Brexit and Bud Spencer Show 

Rendhagyó Net izéi az EU-ból kilépő britekről (MIVAN?) és Bud Spencerről.Ezért merül gyorsan a mobilod

Erősebb, mint egy nem is olyan régi szuperszámítógép, és jobb, mint amiről Obama álmodhat. Becsüld meg, amit a kezedben tartasz!

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A legállatabb nyaralós appok

Ezekkel lesz sokkal olcsóbb és sokkal szórakoztatóbb a vakációd, kötelező lista!

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!

Az appok: Skyscanner, Booking, Airbnb, Rentalcars, PackPoint, Tripit, Going down, Tripadvisor, Foursquare, Maps.me.Nem kell többé nyelveket tanulni?

Itt egy app, ami valós időben tolmácsolja hangosan több tucat nyelvre a mondatokat, amiket kimondunk. Persze ettől még érdemes nyelveket tanulni, de ez tényleg durva.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt! Az appot innen tudod letölteni.A Skynet és a csótányok

A számítógépek egyre okosabbak, a robotok bejutnak mindehova. Mi lesz ennek a vége?

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt! A demencia elleni játék itt érhető el.Mikor bírja megint egy hétig a mobil egy feltöltéssel?

Áttörés előtt áll az akkuipar, de mikor várhatók a telepek, amikkel akármeddig bírja a telefonod és amikkel 1500 kilométert tud megtenni az elektromos autód?

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Így menti meg egy nap a mobil az életed

Azt hiszed, hogy Emily fenekét menet közben kukkolni már a csúcs? Akkor fogalmad sincs, mire lesznek képesek a mobilok tíz éven belül.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt! A demencia elleni játék itt érhető el.Így lesz belőled Superman vagy Ryan Gosling

A MSQRD jobb, mint bármelyik maszkmester és csak egy okosmobil kell hozzá.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebookra meg itt!Megjöttek a szexrobotok!

Már nemcsak a filmekben akarják igazinak kinéző gépcsajok elcsábítani a férfiakat. De mi lett volna a relativitáselmélettel, ha Einstein nem akarja felszedni Milevát

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebookra meg itt!IOT: A csodálatos jövő vagy a legsötétebb elnyomás eszköze?

A titokzatos mozaikszó tíz éven belül futurisztikus életet varázsolhat nekünk, de ha nem vigyázunk, ez lesz az emberiség veszte. 

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebookra meg itt!Mi az Uber és a házi koszt szerelemgyereke?

A Yummber kis magyar világsiker, aminek a segítségével fél órán belül egy vadidegennél kajálhatsz.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebookra meg itt!Hallottál egy dalt, és tudni akarod a címét?

Vagy csak a fejedben van a dallam és a haverok nem ismerik fel, amikor dúdolod. Szerencsére itt a legjobb barátod, a Soundhound!

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebookra meg itt!Hátborzongató húsvéti ünnepeket!

Néhány fotóval és okosmobilis appal remekül tönkre lehet tenni az ünnepeket, az egyik például valós időben rakja a horrornyuszit az arcunkra. De honnan jön a húsvét szó és miért olyan rettenetesek az emberméretű nyulak? Húsvéti különkiadás.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebookra meg itt!Hogyan elégíts ki egy nőt?

Néhány forradalmi gyakorlati módszer segítségével könnyedén el lehet sajátítani a titkot. Emma Watson ajánlásával.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebook itt van, a hihetetlen nyereményjáték részletei meg itt.Mi repül épp fölötted?

Egy remek ki app megmondja, hogy a kondenzcsíkot húzó gép épp honnan tart hova, milyen magasan van és mennyivel halad.

Az app letölthető innen.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebook meg itt van.Hogyan kerüld el a traffipaxokat?

Van egy tuti módszer, ami megvéd a százezres büntetéstől. És legális.

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebook meg itt van.A mobilodban harcol egymás ellen a szabad világ és a terrorizmus

A terroristáknak kell, az FBI-nak kell, de az Apple nem adja. Kinek van igaza?

Íratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. A Facebook meg itt van.Tényleg mikrocsipet építenek az agyunkba?

Megjelentek az első bioprocesszorok, amik egy-két éven belül minden fontos információt begyűjthetnek rólunk. De kinek áll ez érdekében?

Feliratkozás a Youtube-csatornára ittFacebook itt. Jó lesz!Ez az igazi baj a taxisokkal

Mintha a tarifák vagy a sofőrök jelentenék a problémát, pedig valójában más okból utasítja el a taxisokat egy egész generáció. És az Uberrel is van baj bőven.

Feliratkozás a Youtube-csatornára ittFacebook itt. Jó lesz!18+: Tinder, a mobilos szexpartnerkereső

Sokan persze kapcsolatkeresésre használják, de az eredeti cél ennél jóval profánabb:

Feliratkozás a Youtube-csatornára ittFacebook itt. Jó lesz!Ezért vezesd bele a tévédet az internetbe

Mert például milyen jó a buszmegállóban rájönni, hogy épp lemaradnál a kedvenc tévéműsorodról, de előveszed a mobilod és elindítod az otthoni felvételt.

Itt a link a videóban bemutatott apphoz:

https://itunes.apple.com/hu/app/musorujsag/id371081694?mt=8
https://play.google.com/store/apps/details?id=tmobile.hu.android.epgmiab&hl=en

Feliratkozás a Youtube-csatornára ittFacebook itt. Jó lesz!LEGYŐZI a mobilod a pénzt és a bankkártyát?

A világ fejlettebb részein egyre inkább, de mi a helyzet itthon?

Feliratkozás a Youtube-csatornára ittFacebook itt. Jó lesz!konneKTor

blogavatar

A digitális technológiák és kütyük bonyolult világa, érthetően.

Hirdetés

hirdetés

Utoljára kommentelt

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Feedek