Impresszum Help Sales ÁSZF Panaszkezelés DSA
hirdetés

A generáció, amelyik kihal a tévé elől

A franc se akar 19:30-kor a kanapén ülni, csak mert a tévétársaság azt mondja, hogy akkor kell. Egyébként meg nem is kell!

NetflixTVGOMoziklubHBO GO.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Indul a túraszezon, vidd magaddal a mobilod!

Ha nem akarod, hogy eltévedve felfaljanak a kannibálok, vagy hogy pont a legszebb látványosságok mellett sétálj el úgy, hogy észre sem veszed őket, ezeket az appokat töltsd le!

Az appok: 52 túra 52 hét iOS52 túra 52 hét AndroidBringatúraAlltrails

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!A legjobb appok, hogy senki se zabáljon fel a Szigeten!

Indul a móka, de ugye te sem akarsz éhes holland népzenerajongók vacsorájává válni?

Az Appok: Sziget Fesztivál, GlympsePeriscope, Songkick, Elsősegély iPhone,
Elsősegély AndroidSoundhound.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!Így kövesd a mobilodról az Olimpiát

Le sem kell ülnöd a tévé elé, minden ott van a telefonodon. Amikor meg nincs mit nézni, játszhatsz az olimpiás játékokkal.

Az appok: Olimpia TV ((ez talán sosem fog működni, akkor a mediaklikk.hu/m4 linken tudod nézni élőben az adást), The Olympics, Rio 2016 Olympic Games, Rio 2016 Diving Champions, High Dive Hörcsögolimpia.

Iratkozz fel a Youtube-csatornára itt, hogy ne maradj le egy videóról se. Instára itt, a Facebookra meg itt!konneKTor

blogavatar

A digitális technológiák és kütyük bonyolult világa, érthetően.

Hirdetés

hirdetés

Utoljára kommentelt

img src="/images/hex-loader2.gif" width="300" alt="" />

Feedek