A Telenor csak idén kezdte meg hivatalosan az iPhone-ok forgalmazását, de a kék propelleres cég máris egy elég ütős akcióval próbálja magához édesgetni azokat az előfizetőket, akik eddig valamilyen okból kifolyólag a versenytársaknál tévelyegtek. Egy olvasónk jelezte éppen az imént, hogy a cégnél most az Apple legújabb okostelefonjai mellé egy tablet is jár, teljesen ingyen.

Méghozzá nem egy belépőszintű, semmire sem használható androidos modell, hanem egy iPad, bár abból éppen a legolcsóbb típus, az alapkiszerelésű, vagyis wifis iPad mini - ettől függetlenül azért gáláns ajándéknak számít ez a Telenor részéről, pláne így karácsony előtt. A két eszköz ráadásul kitűnően kiegészíti egymást, bár a nagyobb, 5,5 hüvelykes retina kijelzővel ellátott iPhone 6 Plus mellett talán nincs akkora létjogosultsága egy 7 hüvelykes tabletnek, de bizonyára lesz, aki  így is jó hasznát veszi majd az ajándéknak.

Az iPhone mellé ingyenesen kínált iPad minihez az juthat hozzá, aki L vagy XL kategóriás előfizetéssel veszi az új iPhone-ját a Telenornál, más feltétel nincs, vagyis már a legolcsóbb, 16 GB-os modell mellé is jár a tablet. Akár már az 5c típushoz is.